Karl Herman´s Trio fejrede 30 års jubilæum i 2020. Karl Herman’s Trio er Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere. Med ca. 2000 koncerter og 6 CD-udgivelser i ryggen, får publikum en unik oplevelse af et top professionelt live-band. Bandet går aldrig på kompromis med sin kvalitet. Publikum bliver hver gang forført af en koncert produktion med det sidste nye indenfor lyd og lys. En koncert med Karl Herman´s Trio skal Du opleve og den bliver husket!

Karl Herman’s Trio byder sit publikum hjertelig velkommen i et univers af ægte spilleglæde. Drengene elsker deres håndværk og det smitter. Dansegulvet syder og bobler fra start til slut, når bandet evigt og utrætteligt leverer den ene fuldtræffer efter den anden.

Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark og Fut i fejemøget. Klassikere vi alle ynder at feste til og kan synge med på.

John Mogensen er en evergreen i dansk musikkultur. Han bliver kopieret som aldrig før. Karl Herman’s Trio ønsker ikke, at efterligne den store mester på udseendet. Vi leverer hans sange respektfuldt gennem nerve og sjæl, så det får hele tivoliet til at gynge. Musikken er vigtigst! Den skal ud over scenekanten. Ud til vores kære publikum. Charmerende, rådt for usødet.

Danmarks største trio, som i virkeligheden er en kvartet består af Jakob Holm (bas), Claus Madsen (solo-guitar), Janus Stick (trommer) og Leo Adolph (guitar og sang).

Bandet har udmærket sig ved, at skrive og udgive sine egne kompositioner. Sange der har været præsenteret ved de utallige koncerter, pladeudgivelser, TV-optrædener osv.

Bandet blev dannet i 1990. Efter 21 år på konstant tour, satte drengene en fod i døren. En dør der nu er åbnet fuldt op igen. Publikums ønsker er blevet hørt. Bandet er tilbage! Stærkere nu, end aldrig før. Så derfor velkommen til Karl Herman´s Trio Anno 2022.

Forvent dig et festfyrværkeri af dimensioner når Karl Herman’s Trio igen indtager scenen i netop din by.

Følg os på Facebook for nyheder omkring bandet.